Waarom werken
bij Hooyberghs?

Onze werknemers vormen de basis van ons succes. Dankzij jou, je talenten en je vaardigheden kunnen we onze doelen bereiken.

Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Ze zijn onze beste ambassadeurs in de omgang met onze klanten en onze grootste aanwinst voor gezamenlijke groei. Dankzij jouw initiatieven, projecten en engagement om onze klanten tevreden te stellen en om te evolueren, kunnen we onze talloze projecten succesvol blijven uitvoeren. Dus waarom precies werken bij Hooyberghs?

Omdat we je ondernemingsgeest cultiveren

Initiatieven nemen, risico’s beoordelen, succes visualiseren en effectief bereiken… Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op verantwoordelijkheidsgevoel en vertrouwen in onze teams. We geloven in onze werknemers en hun ideeën. Sluit je bij ons aan en help onze toekomst vorm te geven.

Omdat onze diversiteit een sterkte is

Hooyberghs wil een inclusieve werkgever zijn, een plek waar iedereen zich goed voelt, waar iedereen gelijke kansen krijgt, ongeacht geslacht, gender of cultuur. Alle zij’s/die’s/hij’s hebben het recht om te zijn wie ze zijn en moeten de kans krijgen om zich ten volle te ontplooien. Wij zien diversiteit als een sterkte en het is onze basis voor duurzaam ondernemen. Daarom staan onze vacatures open voor iedereen die voldoet aan de competenties zoals omschreven in de jobomschrijving.

Ongeacht je profiel zijn we op zoek naar gemotiveerde mensen die onze passie voor dit werk delen. We bieden iedereen dezelfde kansen via opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Onze gezamenlijke ambitie om te slagen, is ons sterk punt. Kom werken bij een groep die trots is op zijn mensen.

Omdat we je vaardigheden helpen versterken

Via persoonlijke coaching en interne doorgroeimogelijkheden investeren we in de knowhow van onze getalenteerde werknemers. Ongeacht je achtergrond creëren we een omgeving die je kwaliteiten bevordert. De ontplooiing van je potentieel maakt ons immers sterker.

Omdat “echte successen gedeeld worden”

We groeien dankzij de aanwerving van nieuw talent, de integratie van nieuwe technologieën en de ontwikkeling van nieuwe methodes. Kennisdeling is ongetwijfeld een voordeel voor iedereen. Daarom bevorderen we open informatie-uitwisselingen en een netwerkcultuur. De samenwerking tussen de verschillende business units en teams via ons netwerk maakt integraal deel uit van onze dagelijkse realiteit. We delen productiemiddelen, knowhow en activiteiten. Werken bij Hooyberghs is werken in een groep waar mensen van elkaar leren.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.