Bouw aan
je carrière

Je talent volledig ontplooien

Hooyberghs wil een inclusieve werkgever zijn, een plek waar iedereen zich goed voelt, waar iedereen gelijke kansen krijgt, ongeacht geslacht, gender of cultuur. Alle zij’s/die’s/hij’s hebben het recht om te zijn wie ze zijn en moeten de kans krijgen om zich ten volle te ontplooien. Wij zien diversiteit als een sterkte en het is onze basis voor duurzaam ondernemen. Daarom staan onze vacatures open voor iedereen die voldoet aan de competenties zoals omschreven in de jobomschrijving.

Ons beleid is erop gericht om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrièreperspectieven in de groep te bevorderen. Concreet bieden we onze werknemers opleidingen, integratieprogramma’s en verschillende doorgroeimogelijkheden.

 • Waarom werken
  bij Hooyberghs?

  Onze werknemers vormen de basis van ons succes. Dankzij jou, je talenten en je vaardigheden kunnen we onze doelen bereiken.

  Lees meer
 • Begeleiding
  van je carrière

  Vanaf de allereerste dag in je business unit en doorheen je verschillende carrièrewendingen zorgt Hooyberghs ervoor dat je begeleid wordt.

  Lees meer
 • Versterk je
  vaardigheden

  Opleidingen, mobiliteit, promotie: Hooyberghs bevordert uitwisselingen die je carrière vooruithelpen.

  Lees meer
 • Hoe
  solliciteren?

  Ben je op zoek naar een stageplaats, leercontract of job? Zou je graag werken bij Hooyberghs? We bieden je verschillende mogelijkheden.

  Lees meer

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.