Onze
mensen

Tim, Project manager

Sinds ik bij Hooyberghs begon te werken heb ik het bedrijf een hele evolutie zien doormaken. Hooyberghs is zich meer en meer gaan focussen op bepaalde segmenten zoals industrie en de pharmaceutische sector. Hier worden andere technieken gebruikt, zijn er andere zaken belangrijker, kan ik iedere dag bijleren en is iedere dag weer een nieuwe uitdaging.

Kris, Technical manager

Doordat ik weet dat ik 100% op mijn team kan vertrouwen voel ik mij goed bij Hooyberghs. Als technical manager kan ik niet alles zelf behandelen. Ik heb geleerd om zaken uit handen te geven. Doordat ik zo’n goed team heb, heb ik hier ook geen problemen mee omdat ik weet dat ik hen kan vertrouwen.

Gerry, Buniness unit manager

Alle werknemers hebben verschillende taken, interesses en waarden. Bij Hooyberghs stellen we ons naar iedereen solidair op. We gaan zelfs een stapje verder door niet enkel naar onze medewerkers solidariteit te tonen, maar ook door het betrekken van andere partijen binnen onze organisatie. Zo ben ikzelf peter van het project ARKTOS en proberen we naast hen financieel te steunen, hen ook op andere vlakken te steunen zoals bij hen een bezoekje brengen met het personeel en op deze manier onze betrokkenheid en solidariteit tonen.

Ils, Business unit assistente

Ik vind mijn functie zeer leuk omdat ik een grote mate van vrijheid heb. Ik kan zelf mijn werk plannen en initiatief nemen. Ook vind ik het leuk om zelf beslissingen te mogen nemen. Op deze manier kan ik aan mijn werk vaak een eigen inbreng geven.

Onze vacatures

Herken je jezelf in de verhalen van onze mensen? Zin om deel uit te maken van een sterke groep?
Klik dan snel door naar onze vacatures

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.